Bijna iedere woensdagavond is er wat te doen bij ‘De Passant’ Er zijn vier groepen:

Vrije inloop, thema of filmavond

1e woensdag van de maand

We organiseren regelmatig een thema-avond waar een bepaald onderwerp besproken wordt of een film te zien is. Als we even geen thema hebben is een een vrije inloop voor iedereen uit onze doelgroep. We praten dan gezellig, drinken een kopje koffie en/of spelen we samen spelletjes.

Vrouwen/meidengroep 19.00 uur-20.30 uur

2e woensdag van de maand

De vrouwengroep op ‘De Passant’ is een een praat groep waar verschillende onderwerpen worden besproken, je kan zelf een onderwerp inbrengen of iets vertellen wat je graag wil delen in de groep. Het kan iets leuks zijn, iets waar je graag advies over wil et cetera.  In 2e helft van de avond is er ruimte om iets creatiefs te doen of nog even na te praten, een spel te spelen et cetera.

Jongvolwassengroep (17-30 jaar) 19.00 uur-20.30 uur

3e woensdag van de maand

Elke maand organiseren we een andere activiteit voor de jong volwassen avond, dat kan van alles zijn zoals een quiz avond, darten, ping pong etc. De groep mag zelf ook met een leuk idee komen voor de volgende maand. De jongvolwassen groep heeft vooral als doel samen leuke activiteiten ondernemen, nieuwe mensen leren kennen en in een veilige en prettige omgeving contact aangaan

Mannengroep 19.00 uur-20.30 uur

4e woensdag van de maand

De mannengroep op ‘De Passant’ is een groep waar verschillende onderwerpen worden besproken.Tijdens de 1e helft van de avond bespreken we thema’s die door de groep worden ingebracht, bv  iets waar je tegen aan loopt of graag wilt delen. Het kan ook een onderwerp zijn uit het nieuws of  een leuke gebeurtenis etc. In de 2e helft van de avond is er ruimte op een spel te spelen, te darten of  nog wat te drinken en na te praten.