Bij De Passant bieden wij een aantal cursussen aan, zoals Klein Creatief op woensdagochtend, het Creatief Atelier, toneel en fotografie. Deze starten op verschillende momenten en soms zodra er voldoende interesse is.

Mocht je interesse of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar depassant@ribw-kam.nl of Anita de Winter a.dewinter@ribw-kam.nl

Klein Creatief op woensdagochtend

Op woensdagochtend is er tussen 10.00 en 12.00 uur ruimte om iets creatiefs te doen. Elke week staat er iets anders op het programma. Bijvoorbeeld een collage maken, kaarten maken, mandala kleuren of gedichten schrijven. Dit is gecombineerd met onze koffie-ochtend. De hele buurt is welkom, toegang is gratis, dus kom gerust langs!

Creatief Atelier

In deze cursus maak je kennis met verschillende creatieve uitingsvormen, zoals schilderen, tekenen en boetseren. Hierbij laten we ons inspireren door bekende kunstenaars. Het Creatief Atelier is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring.

Heb je interesse om deel te nemen aan het Creatief Atelier? Geef je dan nu op voor een nieuwe reeks. Bij genoeg aanmeldingen zal er weer een nieuwe cursus van start gaan en krijg je hierover bericht.

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende cursus creatief atelier!